Hoppa till sidans innehåll

Eventor


Eventor är orienterings centrala IT-system. Tillgång till Eventor är ett måste för att kunna anmäla sig till olika tävlingar och aktiviteter. Inloggningsuppgifter fås när man blir medlem i klubben.

Här kommer lite tips för att hitta rätt i Eventor.

Tävlingar och OLNV-träningar hittar man under fliken Tävlingskalendern. För att hitta OLNV-träningar och mindre tävlingar behöver man välja "Alla tävlingar" så att även närtävlingar och klubbtävlingar inkluderas. Vill man bara se tävlingar i närheten väljer man "Mitt distrikt" eller "Mitt och angränsande distrikt".

Klubbaktiviteter som kräver anmälan hittar man under fliken Klubben genom att gå in på Klubbaktiviteter. Klubbaktiviteter arangeras av Hjärnarps OL, Skånes OF och Svenska orienteringsförbundet.

Ta för vana att besöka dessa sidor varje vecka för att inte missa något som är på gång. Sista anmälningsdag brukar vara söndagen helgen innan aktiviteten.

I de flesta tävlingar används en SI-pinne för att stämpla vid kontrollerna. När man skaffat en egen pinne är det lämpligt att lägga in dess identitet i Eventor. Då registreras rätt pinne automatiskt när man anmäler sig till en tävling.  Detta görs under fliken Mina Sidor där man går in under Personliga inställningar, Tävlingar

Uppdaterad: 04 APR 2019 18:46 Skribent: Lennart Morén
E-post: Adressen Gömd


EventorBanner178x42_3

 

Våra sponsorer

 

Postadress:
Hjärnarps OL - Orientering
Diligensvägen 3
26698 Hjärnarp

Kontakt:
Tel: +46704220030
E-post: This is a mailto link

Se all info