Hoppa till sidans innehåll

Distanspass vintern 2019/2020

06 DEC 2019 16:57
Du har väl inte missat att vinterns distanspass börjar den 7 december
  • Skapad: 06 DEC 2019 16:57

Lördagslöp – distanspass 

När lördagslöpet startar lördagen den 7 december kl. 9.00 (samling 8.50 i klubblokalen) så är det med 3 löpgrupper, den nya är en grupp som springer 60 minuter (6-7 km) i ett tempo som passar alla i gruppen. Vi vill veta hur många som är intresserade av att delta i denna grupp, så ni som är intresserade av att springa i gruppen, skicka ett mejl till This is a mailto link. 

Lördagslöpen är öppna för alla men i första hand för dig som är 15 år och uppåt. Vi springer varierande runder som är planerade i förväg och som till merparten går längs med stig- och vägnät. Innan start delar vi in oss i tre grupper beroende på löphastighet och man bestämmer själv vilken grupp man vill tillhöra just den lördagen. Som tidigare nämnts så springer en grupp i 60 minuter och de två övriga grupperna springer i 90 minuter men i olika tempo. En person i var grupp utses som ansvarig att hålla ihop gruppen så ingen lämnas ensam på rundan. 

Känner du dig osäker om du hinner med, orkar springa eller har andra funderingar inför lördagslöpen så tveka inte att skicka ett mejl eller prata med någon av oss i junior/seniorkommittén, se nedan. 

Lördagslöpen kommer att ha start från olika platser men vi strävar efter att minst varannan gång ha start från klubblokalen. Det kommer att läggas ut i kalendern på klubbens hemsida var vi startar någonstans, men vi ser gärna att man så ofta som möjligt samlas vid klubblokalen för samåkning för att minska antalet bilar då det många gånger kan var ont om parkeringar. Vi duschar och har en trevlig pratstund i bastun efter träningen. 

Skribent: Jonas Höst
E-post: Adressen Gömd


EventorBanner178x42_3

 

Våra sponsorer

 

Postadress:
Hjärnarps OL - Orientering
Diligensvägen 3
26698 Hjärnarp

Kontakt:
Tel: +46704220030
E-post: This is a mailto link

Se all info