Hoppa till sidans innehåll

Månadsutskick i ny skepnad

01 JUL 2016 15:46
I samband med att en uppdatering gjorts av hur man redigerar sidor i IdrottOnline så har funktionen Nyhetsbrev försvunnit. Detta innebär att vårt månadsutskick kommer att göras direkt från This is a mailto link.
  • Skapad: 01 JUL 2016 15:46

När utskicket ska göras kommer vi att göra ett utdrag av alla medlemmars e-postadresser och skicka ett mail till samtliga med ett bifogat pdf-dokument.

Risken med att skicka ett mail till så många mottagare är att mottagarnas e-postleverantör (Telia, Outlook, Gmail, m fl) kan uppfatta det som spam och sortera bort det till en separat mapp. Därmed skulle det inte synas i inkorgen och ni skulle vissa vårt månadsutskick,

Detta är ett ständigt problem för oss och vi har inte någon lösning för hur vi säkrar att klubbens olika e-postutskick når fram till samtliga medlemmar.
För närvarande kan vi bara be er vara uppmärksamma och, om möjligt, markera i ert e-postprogram adressen This is a mailto link som en avsändare ni litar på. Passa på att göra samma sak med This is a mailto link så ni inte missar fakturor som skickas från vår kassör Marie S.

Har ni frågor kring detta eller önskar hjälp kan ni höra av er till This is a mailto link.

Skribent: Informationskommittén
E-post: This is a mailto link


EventorBanner178x42_3

 

Våra sponsorer

 

Postadress:
Hjärnarps OL - Orientering
Diligensvägen 3
26698 Hjärnarp

Kontakt:
Tel: +46704220030
E-post: This is a mailto link

Se all info