Hoppa till sidans innehåll

Älgotscup läger

04 JUN 2013 22:29
Den 29-30 Juni arrangerar vi ett läger för barn upp till tolv år, detta är för alla i nordvästra skånes krets. Hoppas så många som möjligt kommer!
  • Uppdaterad: 03 NOV 2016 15:00

Tjenare, vi ungdomar i Hjärnarps GHOL vill gärna bjuda in dig och dina klubbkompisar till vårens häftigaste orienteringsläger!

Vi kommer att dra igång i Ugglehults skola den 29/6 efter Älgots cup tävlingen. Skolan ligger i närheter av där tävlingen är, inte svårt alls att hitta. När ni har sprungit färdigt eller precis anlänt kommer vi bjuda på en gördetsjälv pastasallad. När alla har käkat upp och packat in sina grejor i skolan så blir det en episk 5-kamp. Resten av vad vi ska göra är hemligt, men vi lovar er att det kommer bli jättekul!!

Vi kommer att sova på golvet, så en madrass eller liknande är mycket bra att ha med sig om man vill sova gott. Det finns även möjlighet att sova i militärtält för de som vill göra det och då behövs sovsäck och liggunderlag. På söndagen avslutar vi med en stafett på samma ställe som tävlingen var dagen innan. Det kommer att kosta ca 150kr per person. Om du och dina klubbkompisar vill vara med så ska ni anmäla er genom att skicka ett mail till This is a mailto link, där ni skriver namn, personnummer och eventuella matallergier. En ledare per klubb är obligatoriskt. Sista anmälan är den 20/6.

Saker som är bra att ha med sig:

  • Kläder för att kunna vara ute
  • Toalettsaker
  • Madrass och sängkläder
  • Orienteringskläder och tillbehör

Om ni är osäkra på något så kontakta:
Axel: 070-9406169

Jonatan: 072-7407884

Vi svarar efter bästa förmåga.

 

Hoppas att vi ses där.

//Ungdomarna i Hjärnarp

 

Inbjudan i pdf format.

Skribent: Jonatan Höst


EventorBanner178x42_3

 

Våra sponsorer

 

Postadress:
Hjärnarps OL - Orientering
Diligensvägen 3
26698 Hjärnarp

Kontakt:
Tel: +46704220030
E-post: This is a mailto link

Se all info