Hoppa till sidans innehåll

På gång


OLNV träningarna köde igång tisdagen den 13 augusti. Anmälan i Eventor.

Grön/vit/gul grupp började träningarna den 22 augusti. Nytt för hösten är att vi kommer att bedriva egna träningar för Gul nivå så att barnen sedan kan klara av OLNV´s träningar på egen hand. Träningana kommer också att vara på lite olika platser. Samling vid klubblokalen klockan 17:50. Genomgång på plats för de som kör själva klockan 18:15. Mer information hittas här.

Stenskogsmedeln söndagen den 22 september. Ingår i ungdomsserien. Anmälan i Eventor senast den 13 september.

U-natta i Lund 5-6 oktober. En perfekt avslutning på säsongen för alla orienterande ungdomar. Övernattning sker i Polhemsskolan, Lund. Det kommer bl.a. att bli bowling och skytte på programmet. Dessutom prisutdelningar för Skånes Ungdomsserie och för klubbtävlingen i Älgots Cup. På lördagen innan U-natta är det en tävling (Revingehed) med fokus på ungdomar. Anmälan senast den 15 september till både tävling och U-natta sker i Eventor. Anmälan till U-natta är en tilläggstjänst när man anmäler sig till tävlingen. Vill man bara vara med på U-natta utan att tävla anmäler man sig i klassen "tävlar ej".

Ungdomsstafett i Revingehed  den 6 oktober. Intresseanmälan i Eventor under klubbaktiviteter senast den 26 september.

DM sprint och sprintstafett den 19 oktober.

Klubbkamp den 16 november. Klubbtävling där ALLA kan vara med oavsett ålder och orienteringsförmåga. Efteråt är det prisutdelning för året som gått. 

Uppdaterad: 12 SEP 2019 21:42 Skribent: Lennart Morén
Epost: Adressen Gömd

EventorBanner178x42_3

Våra sponsorer

 

Postadress:
Hjärnarps OL - Orientering
Diligensvägen 3
26698 Hjärnarp

Kontakt:
Tel: +46704220030
E-post: This is a mailto link

Se all info