Hoppa till sidans innehåll

På gång


Hej,

Informationen från ungdomskommittén kommer i fortsättningen att presenteras här på hemsidan istället för genom e-postutskick.

Höstträningarna är snart slut. Gula gruppen och uppåt har sin sista höstträningen med OLNV den 25 september och kör igång med inomhusträning måndagen den 8 oktober. Gröna och vita gruppen har sin sista höstträningen den 4 oktober och kör igång med inomhusträning torsdagen den 11 oktober.

Nästa tävling i ungdomsserien är DM lång söndagen den 23 september i Killhult. Man anmäler sig själv i Eventor senast den 16 september. Öppna banor kan man som vanligt anmäla direkt på plats.

Den 29-30 september är det Älgotcupstafetter och övernattning. Alla som vill vara med i stafetten skall anmäla detta i Eventor under klubbaktiviteter senast fredagen den 21 september. Den individuella tävlingen som går på lördagen skall man anmäla sig till själv på vanligt sätt i Eventor. Där anmäler man också om man vill vara med på övernattningen U-natta (Ordinarie anmälan senast den 16/9. Efteranmälan senast söndagen den 23/9).

Helg utan älg på Gotland är inställt. SKOF planerar att ersätta med en resa till Stockholm 1-3 februari 2019, för deltagande i Stockholm Indoor.  Håll utkik i Eventor under  klubbaktiviteter.

Hälsningar
Ungdomskommittén

Uppdaterad: 16 SEP 2018 22:36
Skribent: Lennart Morén
Epost: Adressen Gömd

EventorBanner178x42_3

Våra sponsorer

Postadress:
Hjärnarps OL - Orientering
Diligensvägen 3
26698 Hjärnarp

Kontakt:
Tel: +46704220030
E-post: This is a mailto link

Se all info