Hoppa till sidans innehåll

Challenge 2016-09-04


Traillöpning med karta

HjärnarpsOrienterarna erbjuder något extra för dig som gillar utmaningar. Challenge vänder sig till dig som är konditionsidrottare och gillar tuff löpning med inslag av lätt orientering. Detta arrangemang kommer att genomföras parallellt med Lång-DM i orientering den 4 september på tävlingsarenan i Rollstorp, Hallandsåsen.

Du kan välja att springa 5 eller 10 km, med en enklare nivån på orienteringen. Kontrollerna sitter på eller i närheten av stigar, vägar eller större föremål i naturen. Det finns nästan alltid naturliga vägval på stig mellan kontroller men på en del ställen finns möjlighet att gena och tjäna lite tid. Challenge är perfekt för dig som söker nya utmaningar och vill ha ett tydligt mål och en morot med din träning.

Fakta om Challenge

För vem? Konditionsidrottare och alla som gillar nya utmaningar. Du kanske har provat på löpning, skidåkning, cykel, rodd eller simning men även vill prova orientering.

Svårighet: Lätt orienteringsmoment, likt de som ingår i multisport. Kontrollerna sitter på eller i närheten av tydliga ledstänger så som stigar, vägar eller tydliga föremål i naturen.

Anmälan: Sker till adressen This is a mailto link senast lördagen den 3 september klockan 16:00, ange ert namn och vilken klass ni vill springa. Det går även bra att direktanmäla på plats mot en förhöjd avgift på 50%.

Avgift: För att delta kostar det 150kr, där hyra av stämplingsbricka ingår. Betalningen sker via Swish nr:123 538 29 40 där ni anger namn och klass. Detta ska genomföras innan start för att få ut nummerlapp, undantagsfall de anmälningar som kommer via Eventor.

Parkering: Hallandsås Truedsfällan 268, 312 97 Laholm, klicka här för vägbeskrivning.

Startprocedur: Masstart, 10km startar kl 10:00 och 5km startar 10:15

Terrängbeskrivning: Skogsmark bestående av mestadels granskog i varierande ålder. Framkomlighet varierande från öppen gran-och bokskog till täta granplanteringar, de förekommer även ett antal kalhyggen med skiftande framkomlighet.

Tävlingsledare: Per Gustafsson  0703-175451

Service  - Omkl/dusch                  Varmdusch utomhus

               - Barnpassning              Från kl. 09.00

               - Servering                    Välförsett marketenteri

               - Sportförsäljning           SM-sport

 

För mer info om lång-DM i orientering klicka HÄR

 

Varmt välkomna önskar HjärnarpsOrienterarna!

Uppdaterad: 24 AUG 2016 15:42
Skribent: Per Gustafsson
Epost: This is a mailto link

EventorBanner178x42_3

Våra sponsorer

Postadress:
Hjärnarps OL - Orientering
Diligensvägen 3
26698 Hjärnarp

Kontakt:
Tel: +46704220030
E-post: This is a mailto link

Se all info